Seneste Nyt

Indlæg til aktivitetskalender på hjemmesiden, og hjemmesiden generelt.
Selvom Corona har lagt en ordentlig dæmper på vores aktiviteter på øen generelt set, så forsøger vi jo alligevel at finde på noget «at gå til».
Vi har indtil nu ikke rigtig fået brugt vores aktivitetskalender på hjemmesiden. Det er den man ser i venstre side på forsiden af vores hjemmeside www.romo6792.dk
Det vil vi gerne lave om på, og vi opfordrer derfor alle foreninger til at samle jeres aktiviteter med dato, tidspunkter, aktivitetsbeskrivelser og mødesteder, og sende det til mig på c.terhart@gmail.com, så opretter jeg det ind på kalenderen.
Aktiviteten vil derefter fremgå af kalenderen. Når man så fører musen henover den pågældende dato kan man se overskriften. Når man klikker på den, så åbnes den for at man kan se alle detaljerne.
Fremsendelse bør helst ske i tekstformat, således jeg har mulighed for at kopiere og indsætte, istedet for at sende et billede, hvorfra jeg skal skrive alt forfra. Jeg tænker her specielt på længere tekster, der beskriver aktiviteten. Hvis man har det på et Excel-ark, kan man kopiere de relevante celler og sætte dem i en mail, så kan jeg nemlig fint tage det derfra.

OBS!! Da arrangementerne også skal kunne fremgår af kalenderen i Set & Sket bedes I samtidig fremsende dem til romo6792dk@gmail.com

Ordningen med aktivitetskalenderen vil vi bruge indtil der kommer en afgørelse fra Tønder Kommune om, hvilken internet platform vi fremover kommer til at benytte. Det ser ud til at det kan godt trække ud til sidst på året.

Så indtil da, bare send mig hvad I har, så kommer det snarest til at ligge i denne kalender, som vi alle har adgang til vi hjemmesiden.

Når I har andre ting I gerne vil have på hjemmesiden, så kan I ligeledes fremsende det i en mail, bare det er i tekstformat som der kan redigeres i, og ikke i billedformat. Hvis der hører billeder med til layoutet, så send dem med i samme mail.

vh Christiane Terhart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *