Spring til indhold

Rømø

RoKuKu’s Nyheder

Rømø Kunst- og Kulturforeningen – En ny begyndelse

En ny begyndelse, eller rettere en genoptaget fortsættelse. Rømø Kunst og Kulturforening er på banen igen. Bestyrelsen har holdt møde for første gang i lang tid. Vi lagde et program for efteråret. Efteråret, fordi vi synes at vi skulle lidt længere frem for at være nogenlunde sikker på, at samfundet er åbent for kulturelle oplevelser.

Men vore værksteder starter op, nogle er startet allerede nu.

Læsekredsen har holdt deres første møde. Her læses og samtales om valgt litteratur. Det foregår i Præstegården.

Værkstedet er i gang. Hver tirsdag formiddag, er der folk, som mødes for at skabe, i værkstedet i Medborgerhuset.

Filteværkstedet er ved at lægge an til at starte op i Medborgerhuset.

Male værkstedet arbejder hver torsdag formiddag i atelieret i Medborgerhuset.

Er du interesseret i at deltage i en af aktiviteterne, kan du henvende dig til Jacques Thierry på 23366861 eller thierry@bbsyd.dk , så sender jeg dig videre til rette vedkommende. Vores grupper er selvstyrende.

I bestyrelsen har vi talt om, at være opsøgende i forhold til lokale kulturelle kræfter. Derfor besøger vi hvert år en lokal kunstner og et lokalt museum. I år bliver det Bodil Arbjerg Lundby i nærheden af Højer. Hun arbejder med skulptur, tegning og blandformer. Det bliver den 12, oktober kl. 13.00. Mere senere.

Det lokale museum bliver lidt en tilsnigelse. Vi besøger Arne Haugen Sørensens Museum i Hvidebæk. Det er et ønske fra flere af vore medlemmer. Besøget finder sted den 11. november. Mere senere.

NordArt er et must i foreningens program. En tilbagevendende udstilling i Tyskland, nærmere bestemt i nærheden af Rendsborg. Kunstnere fra hele verden udstiller i et gammelt støberi. Turen er berammet til den 16, september. Mere senere.

Vi har øje på en udstilling på Gottorp Slot. Tyske impressionister. Udstillingen vare til den 31. oktober. Datoen er ikke helt fastlagt endnu. Mere senere.

Bestyrelsen har fastlagt årets Generalforsamling til den 20.september. Mere senere.

I august afholder vi årets første POP UP. Fra den 7. til 15. august.

Jeg kan oplyse, at bestyrelsen i foreningen består af Rigmor Petersen, Chieko Petersen, Gabrielle Wahls Due, Harald Piepgras og Jacques Thierry.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i nogle af vore aktiviteter, har gode ideer eller andre tanker, er du velkommen til at kontakte mig på 23366861 eller thierry@bbsyd.dk

Du kan også studere os lidt mere på www.rokuku.dk

Hilsen

Jacques Thierry

InfoLand nyheder

    Lokal

  • Der er ingen indlæg

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg