Spring til indhold

Rømø

2 tanker om “Venner af Rømøs natur”

 1. Løsgående hunde.
  Mit ærinde er det til stadighed tilbagevendende problem med løsgående hunde. Idet vi kun har været fastboende siden nov.’14, ved jeg ikke, om det er noget, foreningen har prøvet at gøre noget ved.
  Vi oplever rigtig mange af øens gæster, der lader deres hunde løbe frit. Når vi høfligst påpeger dette, får vi som regel de gængse undskyldninger som at ” min hund løber aldrig efter fugle/ vildt”, “her er jo ingen” (mennesker, dyr ) til de mere kuriøse “min hund bliver plim-plim af at gå i snor” eller også skælder de ud, og mener Danmark er “hundefjendsk”…….Så “undskyldninger er der rigelige af.
  Skov og Naturstyrelsen har jo en fin pjece, som jeg ved, i hvert fald nogle udlejningsbureauer vedlægger lejebeviset, men det fanger jo ikke alle.
  Kunne man måske, hvis foreningen ikke allerede har gjort det, bede udlejningsbureauerne indskærpe dét med “hund i snor” ved direkte at skrive det i lejekontrakterne? Jeg tænker, det “vægter” mere, når foreningen gør det, fremfor vi som enkeltpersoner eller grundejerforeninger gør det….

  Venlige hilsener
  Pia Sønnichsen
  Lyngvejen 39
  Havneby

  1. Hej Pia
   Tak for henvendelse !
   Til Roemoe Infoland kan alle principielt skrive kommentarer m.m., men det er kun relativt få – typisk foreningsformænd m.m. på Rømø, der har ønsket adgang, der kan læse dem ! Jeg ved ikke, om nogen fra VARN kan, men jeg tager i hvert fald din henvendelse med til vores næste bestyrelsesmøde i Rømøforeningen d. 17. juni.
   mvh.
   Kim Wittrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *