Spring til indhold

Rømø

Rømø Ungdoms-og Idrætsforening

Rømøs Ungdoms- og Idrætsforening arbejder for at skabe et godt og varieret udbud af sports- og fritidsaktiviteter for børn og voksne på Rømø.  

Foreningen blev stiftet i 1938 og har siden været krumtappen om mange sportslige begivenheder på Rømø. 

I vinterhalvåret holder vi til på skolen, hvorfra vi tilbyder forskellige aktiviteter alt efter interesse og ønsker. Det kan f.eks. være indendørs fodbold, badminton, bordtennis, coreball, volleyball, zumba og gymnastik. 

Om sommeren finder de fleste af vores aktiviter sted på sportspladsen i Kongsmark. Herfra arrangerer vi både fodbold, beach-volley, stavgang og løbeklub.

Under Rømø UIF kan man desuden prøve kræfter med kajaksejlads i Rømø Kajakklub, der styres af et hold ivrige kajakroere fra Rømø. 

Udover de sportslige aktiviteter medvirker Rømø UIF også gerne ved arrangementer såsom Sankt Hans festen ved Rømø Spejderhytte, Havnefesten og Rømø Løbet, ligesom vi ofte arrangerer aktivitetsaftener for hele familien, bankospil og meget mere. 

Senest har Rømø UIF bakket op om konceptet Find Vej i Danmark. Det har ført til etableringen af orienteringsruter i Vråby Plantage på Rømø. 

“Rømø Musik” er et underudvalg under Rømø U.I.F. Se mere om “Rømø Musik” her under “foreninger.”

Rømø UIFs bestyrelse består af:

Kent T. Petersen (formand), Susanne Enemark (næstformand), Nadia Rasmussen (kasserer), Kim Wittrup (sekretær), Kjeld Bergholt (medlem), Alexandra Paprotny (medlem). 

Vi findes på Facebook: www.facebook.com/groups/romouif

InfoLand nyheder

  Lokal

 • Der er ingen indlæg

  Kommunal

 • Der er ingen indlæg

2 tanker om “Rømø Ungdoms-og Idrætsforening”

  1. Hej Tina
   Ja, det kan du tro ! Kontakt idrætsforeningens formand, Kent Petersen, på 74755508 / 23644882
   mvh.
   Kim Wittrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *